Gas en licht vergelijken Oudorp Vergelijk alle leveranciers en bespaar €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energienota. Vandaar is het geen gek idee om te analyseren welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Oudorp vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruik in. Door middel van onze tool kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudorp [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest fundamentele aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Alkmaar (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Oudorp doen de meesten bij één aanbieder. Door middel van de vergelijker ontdek je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energiebedrijf HVC).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Spot de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oudorp.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Essent, Pure Energie, NLE, Eneco of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers? Hierna tref je de huidige meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen wel per gezin. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €100 – €150. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Oudorp vegelijken. Hierna vind jij de modale energiekosten voor enkele klasse woningen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oudorp. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand vind je het geschatte energieverbruik in de regio Alkmaar.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €121,25 €130,5 €142,5
Tussenwoning €107 €139 €154,25 €164,5
Hoekwoning €131,75 €151,25 €167,25 €176,5
2 onder 1 kap €147 €167,75 €182 €191,75
Landhuis €179,25 €200,25 €212,25 €224,25
Modaal €122,5 €144,5 €159,25 €170,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Enduris). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem in no-time verholpen. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Oudorp? Of je nu klant bent bij Eneco en NLE: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Bijgaand vind jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. O.a. “een afwasteil gebruiken ” en “De gordijnen dicht doen.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Intergas, AWB, Vaillant of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je moeiteloos op basis van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van aantrekkelijke milieuvriendelijke installaties waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld pelletkachel, warmtenet, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Hellendoorn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan moeiteloos de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van 0groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste beoordeling

Veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Daarvoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recentelijke meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oudorp.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bekijk altijd de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudorp is snel in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk scherper dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan sterk oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Babyloniënbroek afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Oudorp is ook mogelijk door een belang te nemen in milieuvriendelijke energiebronnen als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Oudorp vergelijken Nu een gas & stroom abonnement aanvragen en afsluiten