Gas en licht vergelijken Nijeberkoop Vergelijk alle leveranciers en bespaar €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het verstookte gas beïnvloedt jouw energienota. Daarom is het geen gek idee om te controleren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Nijeberkoop vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus energieverbruik in. Aan de hand van deze website kan je als consument onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nijeberkoop [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest elementaire aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een totaal abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf actief in de buurt van Ooststellingwerf (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Nijeberkoop kan gelukkig wel bij één maatschappij. Door middel van onze tool achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk aanbiedingen van Liander).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen uit NL, zon, wind, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Nijeberkoop.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is voldoende bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Essent, NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall of ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers? In de kolommen hierna achterhaal je de scherpe energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren flink per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €100 tot €175. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Nijeberkoop vegelijken. In de tabel vind je mogelijke gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Nijeberkoop. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Ooststellingwerf.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €122,25 €132 €141
Tussenwoning €106,75 €141,25 €154,25 €162,25
Hoekwoning €130 €149,75 €168 €177,25
2 onder 1 kap €147 €170,5 €183,25 €192
Bungalow €177 €199,25 €215,25 €224,25
Gemiddeld €122,5 €144,75 €161,25 €169,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (als. Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans is zo’n storing heel erg snel verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Nijeberkoop? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie en Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota verminderen kan op verschillende manieren. Op deze website vind jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “meer truien en dekens gebruiken ” en “Zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Nefit, AWB, Vaillant of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat nu door middel van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van verschillende verantwoorde systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Holland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Geerdijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval à la minute de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je bekijkt nu de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Friesland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan zeker de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten met bronnen zoals groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste waardering

Veel Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je de totale beoordeling en recentelijke reviews van klanten voor energiebedrijven Nijeberkoop.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Controleer dus de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nijeberkoop gaat vandaag nog in een online omgeving. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen als je een hoop gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een deel van je privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Zeijerveld afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Nijeberkoop gebeurt ook door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Nijeberkoop vergelijken Moeiteloos een gas & licht contract afsluiten & aanvragen