Gas en licht vergelijken Waardenburg Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gasverbruik drukt zwaar op jouw energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Waardenburg vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Waardenburg [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één verzamel contract. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Neerijnen (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Waardenburg doen de meesten bij één organisatie. Dankzij gaslichtafsluiten.nl ontdek je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk overstapbonus Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Waardenburg.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is toereikend in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent of Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio? In de opsomming achterhaal jij een aantal populaire energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren enorm per gezin. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €110 – €245. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Waardenburg vegelijken. In het schema hieronder zie je mogelijke tarieven voor populaire type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Waardenburg. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand ontdek je het geschatte energieverbruik in de regio Neerijnen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €120,25 €131,25 €142,5
Tussenwoning €108 €138,75 €154 €162,75
Hoekwoning €131,5 €149,5 €166,25 €177,75
2 onder 1 kap €144,25 €168,75 €184,5 €193,5
Villa €179 €199,5 €213,75 €222,25
Doorsnee €124 €147 €161,25 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Endinet Groep). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans is zo’n storing binnen enkele uren weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Waardenburg? Dit is niet afhankelijk van Clean Energy of Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “De helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Nefit, Remeha, Vaillant of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit moeiteloos door gebruik van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag bestaan er diverse “groene” installaties waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier is het beste? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Nieuwerkerk aan den IJssel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan moeiteloos de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste waardering

Een deel van de woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je de totale beoordeling en nieuwe reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Waardenburg.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer dus de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer info over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Waardenburg kan zonder problemen online. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn altijd gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan groter worden als je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Goedereede afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Waardenburg kan natuurlijk door een belang te nemen in duurzame producten zoals biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Waardenburg vergelijken Moeiteloos een gas & stroom contract aanvragen + afsluiten