Gas en licht vergelijken Goedereede Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energienota. Hierdoor is het goed om na te gaan welke energieaanbieder het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Goedereede vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verwachte gas-licht verbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kun je nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk jij snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Goedereede [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Goeree-Overflakkee (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Goedereede kan gemakkelijk bij één aanbieder. Aan de hand van deze website achterhaal jij de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek NLE actietarief).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen, grijs, groen uit NL, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Goedereede.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via MijnAansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna detecteer je een aantal top gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren wel per huis. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €100 tot €215. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Goedereede vegelijken. In de tabel zie je de gemiddelde prijzen voor diverse woningtypes en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Goedereede. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Goeree-Overflakkee.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €121 €133 €142,25
Tussenwoning €108,75 €139,25 €154,25 €164
Hoekwoning €130,5 €149,5 €168,75 €177,5
2 onder 1 kap €147,25 €168,25 €181,25 €192,25
Villa €177,25 €199,25 €212,25 €223,5
Gemiddeld €121,25 €147,5 €159,25 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (zoals Enduris). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. In de regel zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten beëindigd. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Goedereede? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina zie je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “wassen op 30 graden ” en “Stekkerdozen gebruiken waarmee je veel apparaten in één keer kunt uitschakelen.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Nefit, Intergas, AWB of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je zonder problemen met onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Heden ten dage bestaan er aantrekkelijke duurzame installaties die veel minder stroom gebruiken. Zoals pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In ons land heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Ysselsteyn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan snel de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder (uit Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met 0windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Goede reviews

Steeds meer consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en de laatste reviews van klanten voor energiebedrijven Goedereede.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Inspecteer eerst het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende advies over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Goedereede is eenvoudig in een online omgeving. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn altijd betaalbaarder dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan groter worden als je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van eigen privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Pingjum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Goedereede gebeurt ook door te kiezen voor groene systemen zoals pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Hierdoor draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Goedereede vergelijken Direct een gas & stroom contract afsluiten + aanvragen