Gas en licht vergelijken Ysselsteyn Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt beïnvloedt je energierekening. Om die reden is het geen gek idee om te analyseren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Nu gas en licht leveranciers in Ysselsteyn vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kan je als consument meteen de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ysselsteyn [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest elementaire aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één compleet abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf uit de omgeving Venray (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Ysselsteyn doe je wel bij één leverancier. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek review DELTA).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, wind, grijs, groen uit NL, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Ysselsteyn.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Essent, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE? In de volgende lijst vind je diverse top energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €110 – €235. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Ysselsteyn vegelijken. Hieronder bekijk jij de modale kosten voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Ysselsteyn. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Venray.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €122,25 €132,75 €140,5
Tussenwoning €108,75 €138,5 €153 €164,25
Hoekwoning €131 €151,25 €168,75 €177
2 onder 1 kap €146,75 €167,75 €183,5 €192,5
Vrijstaand €179,5 €198,25 €215 €222,75
Doorsnee €121,75 €145,25 €159,75 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Doorgaans is zo’n storing in no-time beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Ysselsteyn? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl of MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “niet alle radiatoren open zetten ” en “Dekens op de bank leggen.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Remeha, Atag, Vaillant of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Bestel kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je ogenblikkelijk door gebruik van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Tegenwoordig vind je meerdere groene producten die goedkoop verwarmen. Zoals warmtenet, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Oudebildtzijl vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan direct de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met bronnen zoals groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste klantervaring

Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen kijk je naar de totale beoordeling en betrouwbare reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Ysselsteyn.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bestudeer hierom de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra info over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ysselsteyn kan eenvoudig via de pc. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn een stuk goedkoperdan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Hierden afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Ysselsteyn is ook mogelijk door een belang te nemen in verantwoorde producten zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Ysselsteyn vergelijken Snel online een elektra & gas abonnement aanvragen en afsluiten