Gas en licht vergelijken Nieuwerkerk aan den IJssel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas dat je verstookt heeft veel invloed op de energienota. Hierom is het geen gek idee om te checken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Nieuwerkerk aan den IJssel vergelijken? Voer je adres plus verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwerkerk aan den IJssel [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één verzamel contract. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de regio Zuidplas (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Nieuwerkerk aan den IJssel doe je wel bij één aanbieder. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek aanbiedingen van Engie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is passend bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Greenchoice, Eneco, Essent, NLE, Pure Energie of ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Budget Energie? Hieronder vind jij de vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren wel per huishouden. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €85 – €155. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Nieuwerkerk aan den IJssel vegelijken. In het schema hieronder bekijk jij geschatte prijzen voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Zuidplas.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €123,5 €133,25 €141,25
Tussenwoning €109,25 €140,5 €152,25 €163,25
Hoekwoning €132,5 €149,25 €167,5 €178,75
2 onder 1 kap €147,5 €170 €181,5 €192,25
Bungalow €177,5 €198,5 €213,75 €222
Standaard €123,25 €146 €159,5 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Normaliter zijn stroomproblemen binnen enkele uren opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Nieuwerkerk aan den IJssel? Of je nu klant bent bij Essent en NLE: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website tref je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “een programmeerbare thermostaat ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of koop een HR-ketel van Atag, Vaillant, Intergas, Nefit of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je eenvoudig aan de hand van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage is er keuzen uit interessante duurzame installaties die op lage kosten draaien. O.a. biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Gaast vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan onmiddellijk de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Zuid-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan zeker de “duurzame energie” optie. Of willen jullie gas en elektra abonnementen met bronnen als groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Beste klantervaring

Een groeiend aantal woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en transparantie is noodzakelijk. Hiervoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en de laatste reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Nieuwerkerk aan den IJssel.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bekijk hierom jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel is vlug via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn altijd lager vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan groter worden op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Ysselsteyn afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer ondernemingen zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Nieuwerkerk aan den IJssel gebeurt ook door te kiezen voor duurzame installaties als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Nieuwerkerk aan den IJssel vergelijken Direct een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen