Gas en licht vergelijken Waarde Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt je energierekening. Daarom is het geen gek idee om te bekijken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Waarde vergelijken? Voer je adres en ook verbruiksgegevens in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kun je nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je direct de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Waarde [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Reimerswaal (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Waarde doen de meesten bij één leverancier. Door gebruik te maken van deze website achterhaal jij de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk overstapbonus NLE).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zeeland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, groen, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Waarde.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is afdoende bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Essent, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Qurrent? In de volgende lijst ontdek je de huidige top stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen wel per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €115 en €170. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan via de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Waarde vegelijken. Hierna tref je aannemelijke gas-licht kosten voor enkele soorten huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Waarde. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Reimerswaal.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123,25 €133,5 €141,75
Tussenwoning €106,5 €139 €152,75 €164
Hoekwoning €129,75 €149,25 €169,5 €176,25
2 onder 1 kap €146,25 €170 €183,25 €194
Landhuis €178,5 €197,25 €213,5 €222,25
Gemiddeld €122,25 €146 €159,75 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Normaliter is zo’n storing binnen een paar minuten gefixt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Waarde? Of je nu klant bent bij Fenor en Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website vind je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. O.a. “korter douchen ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Nefit, Remeha, Vaillant of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je vlug met onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Tegenwoordig vind je meerdere milieuvriendelijke systemen die op lage kosten draaien. Zoals warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij is het beste? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Nieuwerkerk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval binnen no-time de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt nu de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Zeeland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met o.a. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende recensies

Sommige contractanten willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Hiervoor lees je de totale beoordeling en de laatste reviews van afnemers voor energiebedrijven Waarde.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer als eerste jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende info inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Waarde kan direct door het internet. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan sterk oplopen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Godlinze afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Waarde is ook mogelijk door te gaan voor verantwoorde oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Waarde vergelijken Zonder moeite een stroom en gas abonnement afsluiten & aanvragen