Gas en licht vergelijken Nieuwerkerk Direct leveranciers vergelijken en bespaar €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gasverbruik heeft veel invloed op de energienota. Vandaar loont het om te zien welke energieleverancier het goedkoopste is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Nieuwerkerk vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook geschatte verbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna detecteer je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwerkerk [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één compleet abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de provincie Schouwen-Duiveland (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Nieuwerkerk doe je wel bij één partij. D.m.v. onze tool detecteer je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over aanbiedingen van Energieflex).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zeeland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Nieuwerkerk.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is passend bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE? Hieronder detecteer je onze top stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten schommelen wel per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €105 tot €240. Vlug de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nieuwerkerk vegelijken. In de tabel achterhaal je mogelijke gas-licht kosten voor diverse type huizen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwerkerk. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Schouwen-Duiveland.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €121 €130,75 €141,5
Tussenwoning €109,25 €140,5 €154,75 €163,25
Hoekwoning €130,25 €151 €167,5 €177
2 onder 1 kap €147,5 €169,25 €182 €193,5
Landhuis €178 €199,5 €214,5 €222,25
Standaard €123,5 €146,25 €158,25 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (zoals Stedin). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Normaal is zo’n storing binnen een paar minuten gefixt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Nieuwerkerk? Dit is niet afhankelijk van Eneco of Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening beperken kan op verschillende manieren. Hieronder bekijk jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “meer truien en dekens gebruiken ” en “Je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Vaillant, Intergas, Nefit of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je nu op basis van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Heden ten dage vind je meerdere duurzame systemen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou zonneboiler, biomassaketel, warmtenet, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Gaanderen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval ogenblikkelijk de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ziet à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Zeeland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan zeker de optie “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas met bronnen als groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Hoogste klantervaring

Veel contractanten willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het cijfer en recentelijke reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Nieuwerkerk.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer hierom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwerkerk werkt à la minute door het internet. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn regelmatig lager vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen sterk oplopen zodra je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een deel van je privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Ysbrechtum afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel ondernemers gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Nieuwerkerk is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke producten zoals infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Nieuwerkerk vergelijken Nu een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten