Gas en licht vergelijken Godlinze Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energierekening. Om die reden is het goed om te zien welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Godlinze vergelijken? Vul jouw locatie en geschatte verbruik in. Op basis van deze website kan jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Godlinze [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de basis voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Delfzijl (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Godlinze kan gelukkig wel bij één aanbieder. Dankzij onze tool vind je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over MAIN Energie actietarief).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd, wind, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Godlinze.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Essent, NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall of Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? In de volgende lijst bekijk je de huidige scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen enorm per gezin. De maandelijkse energielasten varieert tussen €80 – €200. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Godlinze vegelijken. Hierna ontdek je mogelijke tarieven voor veel voorkomende soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Godlinze. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Delfzijl.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €120,25 €131,75 €141,75
Tussenwoning €108 €138,5 €154,75 €163,25
Hoekwoning €131 €150,75 €167,25 €178,25
2 onder 1 kap €145,25 €167,75 €181,75 €191,25
Landhuis €177,75 €197,25 €214,25 €223,75
Standaard €121,75 €144,25 €161 €171

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Westland Infra). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Door de bank genomen is een stroomprobleem heel erg snel opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Godlinze? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website vind je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “gebruik niet de standby modus ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Nefit, Intergas, Vaillant of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Neem kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat meteen door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig is er keuzen uit meerdere verantwoorde oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. zonnepanelen, warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In ons land zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Ysbrechtum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je treft vandaag nog de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer hiervoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van bronnen als groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste beoordeling

Een groeiend aantal contractanten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en heldere communicatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het eindcijfer en de laatste meningen van klanten voor energiebedrijven Godlinze.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bestudeer altijd het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Godlinze kan gemakkelijk door het internet. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan sterk oplopen op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Pijnacker afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Godlinze is ook mogelijk door te kiezen voor “groene” installaties zoals bijv. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op deze manier draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Godlinze vergelijken Zonder moeite een elektra en gas abonnement aanvragen + afsluiten