Gas en licht vergelijken Pijnacker Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energienota. Daarom is het verstandig om te bekijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Pijnacker vergelijken? Vul postcode + huisnummer & geschatte verbruik in. Aan de hand van onze tool kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Pijnacker [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de basis aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier uit de omgeving Pijnacker-Nootdorp (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Pijnacker doe je wel bij één bedrijf. Via deze website vind je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met de stappen hieronder (of check energie-aanbieder Greenchoice).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen, zon, wind, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Pijnacker.

Nieuwbouw? Gas water en stroom vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent, NLE of Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio? Hieronder tref jij actuele vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren enorm per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €85 en €200. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dit kan via de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Pijnacker vegelijken. Hierna achterhaal jij de modale energiekosten voor diverse soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Pijnacker. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Pijnacker-Nootdorp.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €121,75 €131,5 €142,5
Tussenwoning €106,25 €140,75 €152,5 €162,75
Hoekwoning €131,25 €150,5 €167,5 €178,25
2 onder 1 kap €147,25 €167,25 €184 €193,5
Vrijstaand €178,25 €200,5 €213,75 €222,5
Doorsnee €123 €145,5 €160,5 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Gebruikelijk is een stroomprobleem heel erg snel weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Pijnacker? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder zie je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “een efficiënte douchekop kopen ” en “Je vriezer waterpas zetten.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Atag, Remeha, Vaillant of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat meteen door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van velerlei duurzame oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan warmtepomp, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Hidaard vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan snel de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij doorzoekt snel de goedkoopste aanbieder (actief in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer daarvoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende recensies

Veel contractanten hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Hiervoor kan je kijken naar de totale beoordeling en nieuwe comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Pijnacker.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Check om die reden de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Pijnacker gaat eenvoudig via internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn regelmatig gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Beerze afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Pijnacker is ook mogelijk door te gaan voor duurzame producten zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Pijnacker vergelijken A la minute een gas & licht abonnement aanvragen + afsluiten