Gas en licht vergelijken Voorhout Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas dat jij gebruikt zie je terug in de energienota. Daarom is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Voorhout vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruik in. Met behulp van de energievergelijker kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Voorhout [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één verzamel contract. Het water sluit je af via het waterbedrijf actief in de buurt van Teylingen (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Voorhout kan gemakkelijk bij één aanbieder. Aan de hand van de vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk welkomstpremie Liander).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Voorhout.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is zat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE of Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE? Hieronder tref je onze kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen wel per woning. De maandelijkse energielasten varieert tussen €75 – €150. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Voorhout vegelijken. In het schema hieronder detecteer je de modale prijzen voor verschillende klasse woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Voorhout. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Teylingen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €121,25 €132,75 €143
Tussenwoning €108,5 €140 €153 €165,5
Hoekwoning €129,25 €151,75 €168,5 €177
2 onder 1 kap €146,25 €169,25 €181,25 €192,25
Landhuis €178 €198,25 €214,25 €222,5
Standaard €124,5 €144,25 €160,5 €171,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Meestal zijn stroomproblemen in no-time beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Voorhout? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond of Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder detecteer je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “een programmeerbare thermostaat ” en “Je gaskachel goed onderhouden en ventileren.” Of koop een HR-ketel van Atag, Vaillant, Intergas, Remeha of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit gemakkelijk aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van allerlei milieuvriendelijke producten die veel minder stroom gebruiken. Denk aan zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Nieuw Heeten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan à la minute de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt à la minute de goedkoopste aanbieder (uit Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Meer en meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en transparantie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het cijfer en recentelijke reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Voorhout.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer om die reden jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Voorhout gaat vandaag nog door het internet. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan groter worden in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Geijsteren afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Voorhout gebeurt ook door te gaan voor verantwoorde oplossingen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Voorhout vergelijken Moeiteloos een elektra en gas abonnement afsluiten en aanvragen