Gas en licht vergelijken Nieuw Heeten Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energierekening. Daarom is het slim om te controleren welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Nu gas en licht leveranciers in Nieuw Heeten vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan je als consument zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!



Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuw Heeten [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest elementaire voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. een totaal abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Raalte (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Nieuw Heeten kan gemakkelijk bij één partij. Door middel van de vergelijker achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energie via Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Overijssel).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, groen uit NL, grijs, groen, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Check de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Nieuw Heeten.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Essent, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, NLE of ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio? In de volgende lijst bekijk je diverse veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren flink per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €75 en €200. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Nieuw Heeten vegelijken. In onderstaand schema vind jij de nominale prijzen voor enkele woningtypes en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Nieuw Heeten. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema zie je het verwachte energieverbruik in de regio Raalte.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122 €130,75 €143
Tussenwoning €108,75 €138,75 €154,75 €164,5
Hoekwoning €130,75 €151 €169 €178,25
2 onder 1 kap €144,75 €167,75 €182,75 €191,25
Bungalow €179,25 €199,75 €215,5 €224,25
Standaard €122,5 €147 €160,25 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (zoals Westland Infra). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Nieuw Heeten? Het maakt niet uit of je zit bij Budget Energie en Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota verminderen kan op verschillende manieren. Hieronder bekijk jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Zoals “de oven efficiënt gebruiken ” en “Het dak isoleren.” Of neem een HR-ketel van Atag, Remeha, AWB, Vaillant of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat regel je snel aan de hand van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag is er keuzen uit veel duurzame systemen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtenet, infraroodpanelen, zonneboiler, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Exloo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan eenvoudig de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt snel de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Overijssel) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met onder andere groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste waardering

Veel huishoudens willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie wil iedereen. Hiervoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en nieuwe reviews van afnemers voor energiebedrijven Nieuw Heeten.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer daarom jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuw Heeten werkt eenvoudig via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn soms scherper dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen sterk oplopen als je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Wjelsryp afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal ondernemingen gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Nieuw Heeten is ook mogelijk door een belang te nemen in “groene” energiebronnen als infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Nieuw Heeten vergelijken Snel online een gas & licht abonnement aanvragen & afsluiten