Gas en licht vergelijken Exloo Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Daarom is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Exloo vergelijken? Voer je adres en ook geschatte verbruik in. Op basis van deze website kan jij direct de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Exloo [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest cruciale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Borger-Odoorn (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Exloo kan gelukkig wel bij één bedrijf. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg het advies van onze experts (of lees verder over Engie welkomstkorting juni 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, zon, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Exloo.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom kan volstaan bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Greenchoice, Essent, NLE, Eneco, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? Hierna zie je diverse veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €105 en €185. Nu jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Exloo vegelijken. In de tabel vind je de modale prijzen voor diverse soorten woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Exloo. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna achterhaal jij het geschatte energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €122,5 €131,75 €140,25
Tussenwoning €109 €138,75 €154,75 €162,25
Hoekwoning €132 €151,25 €169,25 €178,75
2 onder 1 kap €147,5 €170,25 €183,25 €191,25
Bungalow €178 €198,5 €212,25 €221,5
Modaal €124,25 €147,25 €158,75 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Meestal is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Exloo? Of je nu klant bent bij Clean Energy en Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten minimaliseren kan op verschillende manieren. Hieronder tref jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Niet een te grote pan gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Atag, Intergas, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit moeiteloos met onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik kan je profiteren van meerdere groene installaties die goedkoop verwarmen. Zoals warmtepomp, warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Wezup vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan binnen no-time de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij vindt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies hiervoor de “duurzame energie” optie. Of willen jullie gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Opvallend veel woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is wenselijk. Om hier achter te komen kijk je naar het eindcijfer en nieuwe meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Exloo.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Bekijk dus de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele informatie over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Exloo gaat vandaag nog via de pc. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn soms voordeliger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen flink oplopen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van eigen privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Opperdoes afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Exloo? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde systemen als pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Exloo vergelijken Gemakkelijk een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten