Gas en licht vergelijken Vlieland Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat je verstookt drukt zwaar op de energienota. Vandaar is het slim om te zien welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Vlieland vergelijken? Voer je adres & verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vlieland [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier actief in de buurt van Vlieland (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Vlieland is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Geholpen door de energievergelijker tref jij de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg de stappen hieronder (of check welkomstpremie Leon Zeewolde).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, groen, groen uit NL, wind, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Vlieland.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit voldoet in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Essent of Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent? In de kolommen hierna tref jij een aantal veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen behoorlijk per huis. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €110 – €180. Nu jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je met de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Vlieland vegelijken. Via de volgende tabel tref je mogelijke kosten voor populaire klasse woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Vlieland. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema detecteer je het geschatte energieverbruik in de regio Vlieland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €121,5 €132,75 €141
Tussenwoning €107,5 €138,25 €155 €165
Hoekwoning €131,25 €150,25 €166,75 €176,75
2 onder 1 kap €145,5 €168,25 €181,25 €193,5
Vrijstaand €176,25 €197,75 €212,75 €221,5
Standaard €123,75 €144,5 €160,25 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren beëindigd. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Vlieland? Dit is nooit exclusief te wijten aan Greenchoice en/of MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “een programmeerbare thermostaat ” en “Dekens op de bank leggen.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Vaillant, Nefit, Intergas of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij snel op basis van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van meerdere verantwoorde energiebronnen die op lage kosten draaien. Zoals infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Neerkant vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval direct de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij achterhaald eenvoudig de goedkoopste aanbieder (die levert in Friesland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan de “duurzame energie” bron. Of willen jullie pakketten van gas en stroom op basis van bronnen als zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Steeds meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en transparantie is noodzakelijk. Daarvoor kijk je naar het eindcijfer en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Vlieland.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer daarom jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vlieland is à la minute door het internet. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn doorgaans betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan flink oplopen als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Gastel afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Vlieland gebeurt ook door geld te steken in verantwoorde oplossingen zoals o.a. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Zo draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Vlieland vergelijken Probleemloos een gas & licht contract afsluiten & aanvragen