Gas en licht vergelijken Neerkant Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas beïnvloedt jouw energiekosten. Hierom is het verstandig om na te gaan welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Meteen gas en licht leveranciers in Neerkant vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in. Geholpen door de energievergelijker kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Neerkant [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Deurne (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Neerkant is gewoon mogelijk bij één leverancier. Aan de hand van de vergelijker detecteer je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie via Eneco).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Neerkant.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, NLE, Essent, Pure Energie, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio? In de volgende lijst achterhaal jij de huidige scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten variëren aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €110 tot €165. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Neerkant vegelijken. In het schema hieronder bekijk jij aannemelijke energiekosten voor verschillende woningtypes en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Neerkant. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Deurne.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €123,5 €130,5 €142
Tussenwoning €108,25 €138,25 €153,75 €162,75
Hoekwoning €131 €150 €166,5 €176,75
2 onder 1 kap €146,75 €169,5 €183 €191,5
Bungalow €177 €198,75 €212,75 €223,75
Modaal €123,5 €147 €159,75 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Vaak zijn stroomproblemen in no-time verholpen. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Neerkant? Dit is niet afhankelijk van Essent of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze website zie je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Onder andere “haal opladers uit het stopcontact ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Intergas, Vaillant, Remeha of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij ogenblikkelijk via onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag zijn er velerlei milieuvriendelijke producten die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Esch vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan ogenblikkelijk de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij detecteert snel de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bijv. zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste beoordeling

Sommige mensen willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is noodzakelijk. Daarvoor raadpleeg je het cijfer en de laatste reviews van klanten voor energiebedrijven Neerkant.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Inspecteer om die reden de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Neerkant is moeiteloos in een online omgeving. Er zijn flink wat B2B contracten. De energietarieven worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn aanzienlijk lager dan die voor consumenten. De bonus kan hoger worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een deel van eigen privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Meddo afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Neerkant? Doe dit door te gaan voor groene producten zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Neerkant vergelijken Vandaag nog een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen