Gas en licht vergelijken Meddo Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energiekosten. Daarom is het geen gek idee om na te gaan welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Meddo vergelijken? Voer je adres + geschatte verbruik in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk jij moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Meddo [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via een alles-in-één pakket. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Winterswijk (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Meddo doen de meesten bij één bedrijf. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl bekijk jij het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over ervaringen Budget Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, grijs, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Meddo.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij MijnAansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is afdoende in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij NLE, Eneco, Greenchoice, Essent, Vattenfall of Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE? Hierna zie je de huidige meest gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen aanzienlijk per huis. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €100 en €245. Snel de gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Meddo vegelijken. In de tabel zie je de gemiddelde kosten voor diverse type huizen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Meddo. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Winterswijk.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €122,5 €132,25 €142,5
Tussenwoning €107,5 €141 €152,5 €165,5
Hoekwoning €131,75 €152 €169 €176,75
2 onder 1 kap €147 €169,25 €183,75 €192,5
Landhuis €179,5 €198,75 €214,25 €221,75
Doorsnee €123,5 €145,25 €159,25 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Vaak zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken beëindigd. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Meddo? Dit is niet afhankelijk van Fenor en Powerpeers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website achterhaal je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “neem een waterbespaarder ” en “Je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, AWB, Nefit, Remeha of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Kies voor een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat meteen d.m.v. onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is niet goedkoop. Op dit moment is er keuzen uit diverse milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. O.a. infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Nederland zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Oostvoorne vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan simpelweg de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Gelderland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies hiervoor het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met 0windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Goede recensies

Steeds meer mensen eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is wenselijk. Daarvoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en de laatste meningen van afnemers voor energiebedrijven Meddo.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk als eerste het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Meddo werkt gemakkelijk via internet. Er is een heel scala aan B2B contracten. De energietarieven kun je vinden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn vaak goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De korting kan toenemen in het geval je meer gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Hekelingen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer zakelijke klanten gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Meddo kan natuurlijk door te gaan voor “groene” systemen zoals o.a. biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Meddo vergelijken Eenvoudig een gas & stroom contract afsluiten + aanvragen