Gas en licht vergelijken Gastel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Gastel vergelijken? Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gastel [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest belangrijke aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Cranendonck (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Gastel doe je wel bij één maatschappij. Aan de hand van onze tool bekijk je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk Innova Energie actie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, zon, wind, grijs, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Gastel.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij NLE, Eneco, Vattenfall, Essent, Pure Energie of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers? Hieronder bekijk je actuele veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten schommelen flink per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €80 en €185. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Gastel vegelijken. Via de volgende tabel bekijk je geschatte kosten voor veel voorkomende woningtypes en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Gastel. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Cranendonck.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €121,5 €132,75 €143,5
Tussenwoning €109,5 €138,25 €154,75 €164
Hoekwoning €132 €151,25 €166,25 €179,5
2 onder 1 kap €147,5 €169,5 €184,5 €193
Bungalow €177 €199,75 €215 €224,5
Doorsnee €122,5 €146,5 €158,75 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Enexis). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren weggewerkt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Gastel? Of je nu klant bent bij Fenor en Leon Zeewolde: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder ontdek je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Een ketel kopen die past bij de grote van je huis.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Remeha, Vaillant, Nefit of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit snel op basis van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is gewoon duur. Heden ten dage kan je profiteren van verschillende milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. warmtepomp, zonnepanelen, warmtenet, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Meddo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval direct de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ziet zonder problemen de goedkoopste maatschappij (die levert in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer daarvoor de “duurzame energie” optie. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van 0groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Beste reviews

Veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en actuele beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Gastel.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Controleer als eerste de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gastel werkt nu online. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn altijd goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het aandeel van je privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Oudesluis afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Gastel kan natuurlijk door te gaan voor duurzame producten zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Gastel vergelijken Nu een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten