Gas en licht vergelijken Oudesluis Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas dat je verstookt zie je terug in de energienota. Hierom is het geen gek idee om te analyseren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Oudesluis vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruiksgegevens in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudesluis [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de belangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier werkzaam rondom Schagen (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Oudesluis kan gemakkelijk bij één leverancier. Met behulp van onze tool bekijk je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energiebedrijf Essent).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, grijs, groen uit EU, groen, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Oudesluis.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent, NLE of Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent? In de opsomming achterhaal jij diverse meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen enorm per gezin. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €75 tot €190. Direct de gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Oudesluis vegelijken. In onderstaand schema tref jij aannemelijke gas-licht kosten voor populaire klasse woningen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oudesluis. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Schagen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €122 €132,5 €142,75
Tussenwoning €108,25 €139,5 €153,75 €163,75
Hoekwoning €129,75 €149,75 €168,5 €176,75
2 onder 1 kap €146,25 €170,25 €184 €192,5
Villa €179 €198,75 €212,5 €224,5
Standaard €123 €144,25 €159,5 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Meestal is een stroomprobleem binnen een paar minuten gefixt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Oudesluis? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl of Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder vind jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Intergas, Vaillant, Remeha of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je nu door gebruik van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kun jij gebruik maken van aantrekkelijke groene installaties waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere pelletkachel, biomassaketel, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Hekelingen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval meteen de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem hiervoor de “duurzame energie” bron. Of wil jij gas licht contracten op basis van bronnen als groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste beoordeling

Een groeiend aantal huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Daarvoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en de laatste reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Oudesluis.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer hierom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudesluis kan moeiteloos via de pc. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De kosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn soms scherper dan die voor consumenten. De korting kan groter worden op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een deel van eigen privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Baarlo afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Oudesluis? Doe dit door te kiezen voor duurzame producten zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Oudesluis vergelijken Vandaag nog een licht en gas abonnement aanvragen + afsluiten