Gas en licht vergelijken Vleuten Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt kom je weer tegen in jouw energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieaanbieder het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Vleuten vergelijken? Geef je woongegevens en verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kan jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarna ontdek je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vleuten [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één verzamel contract. Water krijg je van een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Utrecht (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Vleuten doen de meesten bij één maatschappij. Op basis van de energievergelijker tref jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Volg het advies van onze experts (of lees verder over welkomstpremie Innova Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Utrecht).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Vleuten.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Pure Energie, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco of ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? In de kolommen hierna ontdek je diverse top energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren aanzienlijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €120 en €210. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Vleuten vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je aannemelijke tarieven voor enkele soorten huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Vleuten. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Utrecht.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €123,5 €133 €141,75
Tussenwoning €107,75 €140 €155 €162,75
Hoekwoning €131,25 €150,75 €168 €177,75
2 onder 1 kap €147,25 €168,75 €181,25 €192
Landhuis €176,5 €199,75 €214,25 €224,5
Standaard €121,25 €146,25 €159,75 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Meestal is zo’n storing binnen enkele uren opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Vleuten? Dit is niet afhankelijk van Essent of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand vind je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “neem een waterbespaarder ” en “De helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Vaillant, Nefit, Intergas of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij onmiddellijk aan de hand van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Op dit moment kan je profiteren van veel milieuvriendelijke installaties die op lage kosten draaien. Bijv. warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Tegenwoordig vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Neeritter vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt snel de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Utrecht) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij energiepakketten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste recensies

Steeds meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om hier achter te komen lees je de totale beoordeling en de laatste comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Vleuten.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer om die reden jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vleuten is probleemloos in een online omgeving. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn altijd voordeliger dan de particuliere tarieven. De korting kan toenemen wanneer je een heleboel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Gasselternijveenschemond afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Vleuten? Doe dit door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen als biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Zodoende draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Vleuten vergelijken Gemakkelijk een gas & licht contract aanvragen & afsluiten