Gas en licht vergelijken Gasselternijveenschemond Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas dat je verstookt beïnvloedt de energiekosten. Daarom is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieaanbieder het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Gasselternijveenschemond vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van de vergelijker kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gasselternijveenschemond [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Aa en Hunze (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Gasselternijveenschemond kan gemakkelijk bij één organisatie. Dankzij gaslichtafsluiten.nl vind je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Volg de stappen hieronder (of check HVC actie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, zon, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Gasselternijveenschemond.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij Vattenfall, Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie of Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Oxxio? In de opsomming bekijk jij een aantal veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen enorm per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €120 – €210. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Gasselternijveenschemond vegelijken. Via de volgende tabel tref jij de doorsnee prijzen voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Gasselternijveenschemond. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna detecteer je het geschatte energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €121 €133 €141
Tussenwoning €108,5 €141 €154,5 €164
Hoekwoning €129,5 €151 €167 €176,25
2 onder 1 kap €144,75 €167,25 €183,75 €192,25
Bungalow €178 €197,25 €215 €222,5
Doorsnee €122,5 €147,5 €158,5 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Meestal is zo’n storing binnen een paar minuten beëindigd. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Gasselternijveenschemond? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex en UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder tref je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Niet een te grote vriezer kopen.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Remeha, Vaillant, Intergas of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat eenvoudig via onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig bestaan er meerdere milieuvriendelijke installaties die goedkoop verwarmen. Neem nou infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Kotten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval nu de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je treft snel de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer daarvoor de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Beste klantervaring

Enkele contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het klantcijfer en nieuwe meningen van klanten voor energiebedrijven Gasselternijveenschemond.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer altijd jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gasselternijveenschemond is meteen door het internet. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn een stuk voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan toenemen zodra je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Oudeschoot afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Gasselternijveenschemond is ook mogelijk door een belang te nemen in groene oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Gasselternijveenschemond vergelijken Vandaag nog een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen