Gas en licht vergelijken Oudeschoot Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energierekening. Hierom loont het om te bekijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Snel gas en licht leveranciers in Oudeschoot vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruiksgegevens in. Geholpen door deze website kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk jij snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudeschoot [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest fundamentele aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf in de regio Heerenveen (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Oudeschoot kan gelukkig wel bij één leverancier. Door middel van de vergelijker tref jij de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de stappen hieronder (of check energiebedrijf Engie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oudeschoot.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Vattenfall, Essent, Greenchoice, Eneco, NLE of Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers? Onderstaand vind je diverse veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren flink per huishouden. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €100 tot €240. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oudeschoot vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je aannemelijke tarieven voor veel voorkomende klasse woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Oudeschoot. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Heerenveen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €122,25 €132,5 €142
Tussenwoning €106,75 €138,5 €154,75 €163,75
Hoekwoning €132,5 €152 €167,75 €176,75
2 onder 1 kap €145,75 €168,75 €183,5 €193,75
Bungalow €176,75 €198,75 €214,75 €221,75
Gemiddeld €123,75 €144,5 €159,25 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (zoals Endinet Groep). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren verholpen. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Oudeschoot? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice en UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hieronder vind jij 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Zoals “de oven efficiënt gebruiken ” en “Zet het klokje op elektrische apparaten uit.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Intergas, Vaillant, Remeha of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Ga voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij moeiteloos door gebruik van onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is gewoon duur. Heden ten dage zijn er interessante groene oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Heino vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval probleemloos de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of willen jullie gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Enkele consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie is wenselijk. Daarvoor check je de totale beoordeling en betrouwbare beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oudeschoot.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer als eerste de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudeschoot gaat eenvoudig in een online omgeving. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn altijd betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen hoger worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Baarle-Nassau afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Oudeschoot? Doe dit door te gaan voor duurzame oplossingen zoals biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Oudeschoot vergelijken Snel een gas en licht abonnement aanvragen en afsluiten