Gas en licht vergelijken Neeritter Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energierekening. Hierom is het geen gek idee om te vergelijken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Neeritter vergelijken? Vul jouw locatie en ook energieverbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Neeritter [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de basis aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet via één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Leudal (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Neeritter doe je wel bij één maatschappij. Dankzij de energievergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek energie via E.ON).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen, grijs, groen uit NL, zon, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Neeritter.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water regel je via MijnAansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit volstaat bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Essent, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall of Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? Onderstaand bekijk jij een aantal veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren wel per gezin. De maandelijkse energienota varieert tussen €85 en €240. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Neeritter vegelijken. In onderstaand schema vind jij de nominale kosten voor veel voorkomende soorten huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Neeritter. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Leudal.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123,5 €130,75 €142,5
Tussenwoning €107,5 €138,25 €155 €163,5
Hoekwoning €129,25 €152,25 €167,75 €176,5
2 onder 1 kap €145,5 €168,5 €182,75 €194
Landhuis €178 €200,25 €214,5 €224,5
Standaard €124,25 €146,75 €158,75 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Gebruikelijk is een stroomprobleem in no-time beëindigd. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Neeritter? Dit is niet afhankelijk van Clean Energy en HVC: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna bekijk je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “nemen van ledverlichting ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of neem een HR-ketel van Atag, Intergas, Vaillant, Remeha of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je à la minute via onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Op het ogenblik vind je verschillende milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energieleverancier is het beste? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Wil jij graag een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Esbeek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan probleemloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ziet binnen no-time de goedkoopste maatschappij (die werken in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan zeker de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van bijv. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste recensies

Opvallend veel Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie zijn belangrijk. Hiervoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en betrouwbare recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Neeritter.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Check daarom de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Neeritter gaat simpelweg via internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd lager dan die voor consumenten. De bonus kan toenemen op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van het privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Kotten afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemingen willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Neeritter kan natuurlijk door te investeren in verantwoorde systemen zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Hierdoor draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Neeritter vergelijken Moeiteloos een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen