Gas en licht vergelijken Esbeek Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energierekening. Hierdoor is het goed om te bekijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Esbeek vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verbruik in. Via de vergelijker kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Esbeek [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de belangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één verzamel contract. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Hilvarenbeek (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Esbeek kan gemakkelijk bij één maatschappij. Op basis van onze tool achterhaal je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Endinet Groep korting).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, co2 gecompenseerd, grijs, zon, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Esbeek.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE of Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, ENGIE? Onderstaand vind jij de huidige top gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen flink per woning. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €110 – €150. Snel jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Esbeek vegelijken. Onderstaand tref jij de nominale tarieven voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Esbeek. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Hilvarenbeek.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €120,75 €133,25 €142,25
Tussenwoning €108,25 €138,5 €154 €164,25
Hoekwoning €131,5 €150 €167,5 €177,5
2 onder 1 kap €147,5 €170,25 €183,25 €193,5
Bungalow €179,5 €200 €214,25 €223,5
Modaal €124 €147,5 €159,75 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is zo’n storing in enkele ogenblikken gefixt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Esbeek? Dit is nooit exclusief te wijten aan Eneco en Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina tref je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Minder vaak een warm bad nemen.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, AWB, Intergas, Vaillant of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je snel d.m.v. onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Heden ten dage kan je profiteren van diverse verantwoorde oplossingen die op lage kosten draaien. Onder andere warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij is het beste? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie uitstekende service, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Westerwijtwerd vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval eenvoudig de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt moeiteloos de goedkoopste leverancier (werkzaam in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Een groeiend aantal consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Hiervoor neem je als uitganspunt het cijfer en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Esbeek.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Analyseer hierom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Esbeek kan gemakkelijk via internet. Er zijn flink wat B2B contracten. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn regelmatig gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen toenemen in het geval je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Oostrum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Esbeek? Dat kan door te beleggen in groene installaties zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Esbeek vergelijken Direct een gas & licht abonnement aanvragen en afsluiten