Gas en licht vergelijken Oostrum Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energierekening. Om die reden loont het om te vergelijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Oostrum vergelijken? Voer je adres + energieverbruik in. Aan de hand van onze tool kun je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oostrum [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest essentiële aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf uit de omgeving Venray (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Oostrum doe je wel bij één aanbieder. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl ontdek je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk vergelijk Liander).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Kies het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oostrum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit voldoet bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, NLE of Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers? Onderstaand vind jij een aantal populaire energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen aanzienlijk per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €100 tot €200. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oostrum vegelijken. In onderstaand schema vind je mogelijke tarieven voor populaire woningtypes en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Oostrum. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Venray.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €122,75 €133,25 €140,75
Tussenwoning €108,5 €141,5 €153,5 €165
Hoekwoning €131,25 €152,25 €167 €177
2 onder 1 kap €145,25 €167,75 €182,25 €194,5
Villa €178,25 €198,25 €214,5 €223,5
Modaal €122,25 €146,75 €158,75 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (zoals Enexis). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Meestal is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oostrum? Of je nu stroom afneemt bij Essent of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website vind jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “let op het energielabel ” en “Gebruik ‘kleurdoekjes’ om verschillende wassen te combineren.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Nefit, Atag, Remeha of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij à la minute door middel van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op dit moment zijn er veel verantwoorde installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld biomassaketel, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder is het beste? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Haren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan direct de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij doorzoekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Limburg) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van o.a. zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste beoordeling

Opvallend veel Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om dit te weten te komen lees je het klantcijfer en actuele comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oostrum.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer om die reden jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oostrum werkt eenvoudig in een online omgeving. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn doorgaans gunstiger dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je meer gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Altforst afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: bedrijven zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oostrum? Doe dit door geld te steken in verantwoorde installaties zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Zo draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Oostrum vergelijken Snel een elektra & gas abonnement aanvragen en afsluiten