Gas en licht vergelijken Haren Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energienota. Om die reden is het geen gek idee om te bekijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Haren vergelijken? Vul postcode + huisnummer & geschatte verbruik in. Op basis van de vergelijker kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Haren [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de regio Haren (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Haren doe je wel bij één partij. Dankzij gaslichtafsluiten.nl vind je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Noordelijk Lokaal Duurzaam stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, zon, co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Haren.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent of ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl? Onderstaand tref jij onze kwalitatieve pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen enorm per huishouden. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €75 en €195. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Haren vegelijken. Hierna vind je de nominale energiekosten voor veel voorkomende woningtypes en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Haren. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema vind je het geschatte energieverbruik in de regio Haren.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €123,5 €131,5 €141,75
Tussenwoning €106,75 €141,25 €154,25 €163,75
Hoekwoning €132,5 €151,5 €168,25 €178,25
2 onder 1 kap €144,25 €168 €184,5 €193,75
Villa €178,5 €200,25 €212,25 €221,25
Modaal €121,25 €145,5 €158,5 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Normaal zijn stroomproblemen binnen enkele uren opgelost. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Haren? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco of Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten beperken kan op verschillende manieren. Op deze website vind jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “het gebruik van lichtdimmers ” en “Doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Intergas, Nefit of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dat regel je ogenblikkelijk aan de hand van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is gewoon duur. Heden ten dage bestaan er meerdere duurzame energiebronnen die goedkoop verwarmen. O.a. infraroodpanelen, zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Nederland zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Zwijndrecht vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan moeiteloos de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot zonder problemen de goedkoopste leverancier (werkzaam in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of wil jij gas + stroom pakketten op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Goede reviews

Meer en meer consumenten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en recente recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Haren.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bestudeer eerst het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Haren is direct in een online omgeving. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn soms scherper dan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Roelofarendsveen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Haren? Dat kan door te investeren in “groene” energiebronnen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Haren vergelijken Gemakkelijk een gas & licht contract afsluiten en aanvragen