Gas en licht vergelijken Vierhuizen Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierom is het goed om te analyseren welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Direct gas en licht leveranciers in Vierhuizen vergelijken? Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in. Via de vergelijker kan je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vierhuizen [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de provincie De Marne (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Vierhuizen kan gemakkelijk bij één bedrijf. Geholpen door de energievergelijker tref je de voordeligste. Hoe dat werkt? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over welkomstpremie Anode Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Vierhuizen.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is afdoende bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl? Hieronder vind je actuele veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren flink per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €90 – €235. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Vierhuizen vegelijken. Onderstaand achterhaal jij mogelijke gas-licht kosten voor enkele soorten woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Vierhuizen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio De Marne.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122 €132,5 €142,5
Tussenwoning €107 €141,5 €155,25 €162,5
Hoekwoning €132,25 €152,5 €168 €176,75
2 onder 1 kap €146,25 €167,25 €182 €191,5
Landhuis €176,75 €198,25 €212,5 €224,25
Doorsnee €123,25 €144,5 €160,75 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Liander). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Door de bank genomen is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Vierhuizen? Of je nu klant bent bij Anode Energie en/of Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna achterhaal jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoon maken.” Of koop een HR-ketel van Atag, Remeha, AWB, Nefit of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij nu door het toepassen van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage vind je diverse verantwoorde oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

Tegenwoordig zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Munstergeleen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan vlug de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ziet à la minute de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Groningen) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van onder andere groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste ratings

Veel mensen kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Hiervoor check je de gemiddelde cijfers en actuele reviews van klanten voor energiebedrijven Vierhuizen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bekijk als eerste de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vierhuizen kan moeiteloos door het internet. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan groter worden op het moment dat je veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Gaast afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer bedrijven investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Vierhuizen gebeurt ook door geld te steken in groene installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Vierhuizen vergelijken A la minute een gas & licht contract aanvragen & afsluiten