Gas en licht vergelijken Munstergeleen Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gasverbruik kom je weer tegen in de energiekosten. Vandaar is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Snel gas en licht leveranciers in Munstergeleen vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verwachte gas-licht verbruik in. Via onze tool kan jij direct de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Munstergeleen [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de basis voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één verzamel contract. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de regio Sittard-Geleen (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Munstergeleen kan gemakkelijk bij één organisatie. Door gebruik te maken van onze tool tref je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek energie van Liander).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen, wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Munstergeleen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via MijnAansluiting. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is zat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie, Eneco of ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? In de volgende lijst vind jij de top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen behoorlijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €85 en €180. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Munstergeleen vegelijken. Hierna tref je de nominale prijzen voor diverse soorten huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Munstergeleen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Sittard-Geleen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €122,5 €130,25 €142,75
Tussenwoning €108,75 €139,25 €154,75 €163,5
Hoekwoning €132,25 €150 €168,75 €177,25
2 onder 1 kap €146,5 €167,25 €182,5 €193,75
Landhuis €177,25 €197,75 €212,5 €224,25
Standaard €124 €146 €160,25 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Munstergeleen? Of je nu stroom afneemt bij Fenor of MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna achterhaal je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of koop een HR-ketel van Atag, Intergas, Nefit, AWB of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij zonder problemen middels onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is gewoon duur. Op dit moment bestaan er interessante “groene” oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Nederland werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Ens vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan zonder problemen de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Meer en meer mensen kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Daarvoor kan je kijken naar het eindcijfer en actuele recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Munstergeleen.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer dus de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Munstergeleen kan nu via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je een hoop gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Wilnis afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Munstergeleen is ook mogelijk door te kiezen voor duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Munstergeleen vergelijken Moeiteloos een gas en licht abonnement afsluiten en aanvragen