Gas en licht vergelijken Vegelinsoord Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gasverbruik beïnvloedt de energiekosten. Hierom loont het om te zien welke energieleverancier het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Vegelinsoord vergelijken? Voer je adres + verbruiksgegevens in. D.m.v. onze tool kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vegelinsoord [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet in één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de regio De Friese Meren (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Vegelinsoord doen de meesten bij één maatschappij. Met behulp van deze website detecteer je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg het 7-stappen model (of bezoek voordelig tarief NLE).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Vegelinsoord.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is afdoende in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE of ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent? Onderstaand bekijk jij actuele veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen nogal per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €85 tot €220. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Vegelinsoord vegelijken. Onderstaand detecteer je de nominale kosten voor populaire woningtypes en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Vegelinsoord. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €120,25 €133 €141,75
Tussenwoning €108,75 €140,25 €154,75 €163
Hoekwoning €132,25 €152,25 €167,25 €179
2 onder 1 kap €144,25 €170,5 €182 €193,5
Villa €176,75 €198 €214,25 €223,25
Modaal €121,5 €147,25 €159 €168,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Vaak is zo’n storing binnen een paar minuten gefixt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Vegelinsoord? Of je nu klant bent bij Eneco of Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder tref jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) droger koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Intergas, Remeha, Nefit of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij zonder problemen op basis van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig bestaan er interessante “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. Zoals pelletkachel, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Moerdijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies dan direct de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Beste waardering

Opvallend veel woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Daarvoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en betrouwbare meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Vegelinsoord.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk altijd de einddatum van je contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vegelinsoord kan à la minute online. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De tarieven vind je uiteengezet met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn soms betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je meer gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Feinsum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Vegelinsoord gebeurt ook door te gaan voor “groene” oplossingen zoals pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Vegelinsoord vergelijken Simpel een licht & gas abonnement aanvragen en afsluiten