Gas en licht vergelijken Feinsum Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas dat je verstookt kom je weer tegen in je energierekening. Vandaar loont het om te bekijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Feinsum vergelijken? Vul postcode + huisnummer & geschatte verbruik in. Via de vergelijker kun je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Feinsum [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de belangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier uit de omgeving Leeuwarderadeel (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Feinsum is gewoon mogelijk bij één leverancier. Op basis van de vergelijker vind je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over MAIN Energie welkomstkorting mei 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Feinsum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket voldoet in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor NLE, Eneco, Greenchoice, Essent, Pure Energie of Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie? Hierna bekijk je actuele veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren behoorlijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €115 tot €165. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Feinsum vegelijken. In de tabel tref je aannemelijke tarieven voor veel voorkomende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Feinsum. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Leeuwarderadeel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €120,75 €132,25 €143,5
Tussenwoning €107,5 €141 €155,5 €163,5
Hoekwoning €129,75 €151,75 €169,25 €178,25
2 onder 1 kap €147 €167,25 €184,5 €191,5
Villa €178,75 €198 €214 €222,25
Standaard €122 €145,75 €159,5 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten verholpen. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Feinsum? Dit is niet afhankelijk van E.ON of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna bekijk jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Zoals “neem een waterbespaarder ” en “Stekkerdozen gebruiken waarmee je veel apparaten in één keer kunt uitschakelen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Intergas, AWB, Nefit of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Kies voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat snel door middel van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op het ogenblik bestaan er veel verantwoorde energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Zoals pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Wijchen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan eenvoudig de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van onder andere windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Goede recensies

Meer en meer mensen kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het eindcijfer en betrouwbare recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Feinsum.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check als eerste de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Feinsum kan meteen door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen flink oplopen als je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van het privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Ossenwaard afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Feinsum is ook mogelijk door te investeren in milieuvriendelijke systemen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Feinsum vergelijken Makkelijk & snel een gas & licht contract aanvragen & afsluiten