Gas en licht vergelijken Ossenwaard Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gasverbruik zie je terug in jouw energienota. Hierdoor is het goed om te achterhalen welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Ossenwaard vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de energievergelijker kan jij direct de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ossenwaard [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf actief in de buurt van Vianen (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Ossenwaard kan gemakkelijk bij één partij. Via deze website achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met de stappen hieronder (of check energieleverancier Greenchoice).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Utrecht).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen, wind, zon, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Ossenwaard.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Essent of Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Qurrent? Onderstaand bekijk je diverse veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren behoorlijk per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €120 en €245. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Ossenwaard vegelijken. Hierna zie je geschatte tarieven voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Ossenwaard. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder zie je het geschatte energieverbruik in de regio Vianen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €123,5 €132 €142,25
Tussenwoning €109 €139,75 €154,75 €163
Hoekwoning €130,75 €152,5 €168 €178,75
2 onder 1 kap €145 €168,25 €184,5 €193,25
Vrijstaand €178,25 €197,75 €214,25 €223,25
Gemiddeld €123,75 €145,5 €160,25 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem binnen een paar minuten beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Ossenwaard? Het maakt niet uit of je zit bij Greenchoice en Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna bekijk jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “apparaten uitschakelen ” en “Af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoon maken.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, AWB, Remeha, Nefit of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Kies voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat regel je moeiteloos aan de hand van onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment kun jij gebruik maken van aantrekkelijke milieuvriendelijke oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Hedel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval snel de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet vandaag nog de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Utrecht) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer hiervoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten met bronnen zoals zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Een deel van de Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en heldere communicatie wil iedereen. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het klantcijfer en recente reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Ossenwaard.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Analyseer als eerste de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende info over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ossenwaard gaat meteen online. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven met en zonder BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan toenemen wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Angeren afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer bedrijven maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Ossenwaard is ook mogelijk door te investeren in groene systemen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Ossenwaard vergelijken Direct een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten