Gas en licht vergelijken Valthe Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op de energiekosten. Daarom loont het om te checken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. À la minute gas en licht leveranciers in Valthe vergelijken? Vul jouw locatie en geschatte verbruik in. Door middel van deze website kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal je snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Valthe [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest essentiële aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de regio Borger-Odoorn (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Valthe is gewoon mogelijk bij één leverancier. Door middel van de energievergelijker tref jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk voordelig tarief De Vastelastenbond).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Valthe.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie, Essent of Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie? Hieronder achterhaal jij actuele populaire energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen nogal per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €80 en €215. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit via de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Valthe vegelijken. In de tabel detecteer je de nominale kosten voor diverse woningtypes en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Valthe. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €121 €133 €140,25
Tussenwoning €106,5 €138,25 €155,5 €163,25
Hoekwoning €131 €150,5 €168,5 €178,25
2 onder 1 kap €146,5 €170,5 €184 €194
Landhuis €178,25 €200,5 €213,75 €222,5
Doorsnee €124,5 €145 €160,5 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring in no-time beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Valthe? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice en Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten verminderen is te doen op diverse manieren. Hierna tref jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “let op het energielabel ” en “Geen open haard gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, AWB, Vaillant, Atag of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Kies voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit meteen via onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kan je profiteren van velerlei verantwoorde installaties die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is het beste? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Midwolda vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval direct de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende recensies

Enkele huishoudens willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het cijfer en nieuwe comments van afnemers voor energiebedrijven Valthe.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Check dus jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Valthe is snel online. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De energietarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn een stuk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen als je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van het privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Europoort afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemingen gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Valthe gebeurt ook door te investeren in groene energiebronnen zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Valthe vergelijken Snel online een gas & licht contract afsluiten & aanvragen