Gas en licht vergelijken Midwolda Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het verstookte gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Om die reden loont het om te analyseren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Direct gas en licht leveranciers in Midwolda vergelijken? Geef je woongegevens plus energieverbruik in. Via de energievergelijker kan jij snel de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Midwolda [Update maart 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest elementaire voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de betreffende leverancier uit de omgeving Oldambt (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Midwolda doe je wel bij één maatschappij. Aan de hand van deze website bekijk je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over prijzen vergelijken van Enduris).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, wind, groen uit EU, grijs, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Midwolda.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom volstaat in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie of ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent? Hieronder bekijk je onze veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen behoorlijk per huis. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €100 en €215. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Midwolda vegelijken. Hieronder ontdek je de modale prijzen voor diverse soorten woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Midwolda. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Oldambt.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €121,75 €133 €142,25
Tussenwoning €107,5 €141 €152,75 €162,75
Hoekwoning €129,75 €150,75 €168 €177
2 onder 1 kap €145,25 €170 €183,75 €192,75
Landhuis €176,5 €198,25 €213,75 €224,5
Standaard €122,25 €147 €161 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Gewoonlijk is een stroomprobleem in no-time weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Midwolda? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl of MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Hierna tref je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “een efficiënte douchekop kopen ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Nefit, Atag, Vaillant of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij eenvoudig middels onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van velerlei verantwoorde energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. biomassaketel, warmtepomp, warmtenet, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welk energiebedrijf is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Eexterveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan vlug de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Groningen) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten met bronnen als groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Meer en meer contractanten hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Midwolda.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer eerst jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Midwolda werkt eenvoudig in een online omgeving. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn soms lager vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan flink oplopen wanneer je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Westzaan afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Midwolda is ook mogelijk door te gaan voor verantwoorde producten zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zo draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Midwolda vergelijken Makkelijk & snel een licht & gas contract aanvragen & afsluiten