Gas en licht vergelijken Eexterveen Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energienota. Daarom is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Eexterveen vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij nu de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eexterveen [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier in de provincie Aa en Hunze (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Eexterveen kan gemakkelijk bij één maatschappij. Met behulp van de gaslicht-vergelijker vind je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk Powerpeers aanbieding).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, grijs, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Spot het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Eexterveen.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit voldoet wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij Essent, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall of Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie? Hierna detecteer je de meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren enorm per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €100 tot €225. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit via de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Eexterveen vegelijken. Onderstaand detecteer je geschatte gas-licht kosten voor verschillende soorten huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Eexterveen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €122 €132,25 €142
Tussenwoning €108,75 €140,5 €153,75 €165
Hoekwoning €132,25 €150,75 €167 €178
2 onder 1 kap €144,25 €168,75 €182,5 €192
Bungalow €176,25 €199,5 €215,5 €224,5
Doorsnee €124,25 €145 €160,75 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Door de bank genomen is zo’n storing in no-time weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Eexterveen? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl of NLE: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “De vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, AWB of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat vlug door gebruik van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag zijn er interessante groene energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Holland zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Warstiens vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan gemakkelijk de gunstigste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij bekijkt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan zeker de “duurzame energie” filter. Of willen jullie gas licht contracten op basis van 0zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende waardering

Meer en meer Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is onmisbaar. Daarvoor kan je kijken naar het cijfer en actuele recensies van klanten voor energiebedrijven Eexterveen.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Check als eerste de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eexterveen is vlug online. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn regelmatig scherper dan die voor consumenten. De korting kan hoger worden zodra je veel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Oisterwijk afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Eexterveen? Dat kan door te investeren in “groene” systemen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Eexterveen vergelijken Snel online een licht en gas abonnement aanvragen en afsluiten