Gas en licht vergelijken Europoort Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energienota. Hierom is het slim om te checken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Nu gas en licht leveranciers in Europoort vergelijken? Geef je woongegevens en ook geschatte verbruik in. Geholpen door de vergelijker kun jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Europoort [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de allerbelangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één verzamel contract. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Rotterdam (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Europoort kan gelukkig wel bij één bedrijf. Aan de hand van de vergelijker detecteer je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek Clean Energy welkomstkorting april 2024).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen, wind, zon, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Europoort.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit volstaat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Essent, NLE of Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio? Hieronder tref je actuele veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €85 tot €225. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Europoort vegelijken. Via de volgende tabel tref je geschatte gas-licht kosten voor verschillende soorten huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Europoort. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Rotterdam.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €122,5 €131,75 €143
Tussenwoning €108,25 €141,5 €154,75 €164,75
Hoekwoning €130,25 €151,75 €169 €177,75
2 onder 1 kap €145,5 €168,5 €182,25 €191,5
Landhuis €177 €200,25 €213,75 €223,5
Modaal €122,5 €146 €161 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (als. Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. In de regel is zo’n storing in no-time beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Europoort? Of je nu klant bent bij Greenchoice en/of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder tref je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “het gebruik van lichtdimmers ” en “Let op het verbruik van energie als je een (nieuwe) vriezer koopt.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, AWB, Vaillant, Nefit of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat vlug d.m.v. onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kun jij gebruik maken van veel groene installaties waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Westzaan vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan probleemloos de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan zeker de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas op basis van onder andere groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste klantervaring

Meer en meer huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is wenselijk. Daarvoor check je het cijfer en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Europoort.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer als eerste de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Europoort kan eenvoudig via de pc. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn vaak betaalbaarder dan die voor consumenten. De korting kan groter worden zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Opende afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal ondernemers zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Europoort is ook mogelijk door een belang te nemen in verantwoorde oplossingen als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Hierdoor draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Europoort vergelijken Probleemloos een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten