Gas en licht vergelijken Ulrum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Daarom is het beslist niet onverstandig om te checken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Ulrum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruiksgegevens in. Op basis van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ulrum [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest elementaire aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één verzamel contract. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving De Marne (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Ulrum kan gelukkig wel bij één aanbieder. Middels onze tool vind je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check goedkope tarieven Liander).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, groen, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Ulrum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water registreer je bij MijnAansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE, Eneco of ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie? Onderstaand zie je onze kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen enorm per huis. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €85 – €160. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat kan middels de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Ulrum vegelijken. Onderstaand detecteer je de nominale kosten voor veel voorkomende soorten huizen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ulrum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder vind jij het verwachte energieverbruik in de regio De Marne.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €121,5 €131 €142,25
Tussenwoning €107,25 €139,5 €152,5 €164,25
Hoekwoning €132,5 €152,5 €166,5 €176,5
2 onder 1 kap €146,5 €170 €183,5 €193
Landhuis €179,25 €198 €214,5 €221,5
Modaal €122,25 €145,25 €159 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (als. Cogas). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Ulrum? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand vind je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, AWB, Intergas, Vaillant of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit eenvoudig d.m.v. onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van allerlei “groene” systemen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Meterik vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan moeiteloos de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je ontdekt à la minute de goedkoopste maatschappij (actief in Groningen) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies daarvoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten met o.a. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Goede reviews

Meer en meer Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en transparantie wil iedereen. Daarvoor raadpleeg je het klantcijfer en de laatste recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Ulrum.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer eerst het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ulrum kan onmiddellijk via internet. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn doorgaans scherper dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een stukje van eigen privégebruik mag men aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Erica afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Ulrum is ook mogelijk door te investeren in “groene” systemen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Ulrum vergelijken A la minute een licht & gas contract afsluiten en aanvragen