Gas en licht vergelijken Meterik Vergelijk alle leveranciers en bespaar €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het verstookte gas heeft veel invloed op je energierekening. Hierom is het geen gek idee om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Direct gas en licht leveranciers in Meterik vergelijken? Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal je nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Meterik [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest cruciale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de regio Horst aan de Maas (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Meterik doe je wel bij één organisatie. Op basis van de gaslicht-vergelijker achterhaal jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over prijzen vergelijken van Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Meterik.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is gepast bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Greenchoice, Essent, Vattenfall, Pure Energie of Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? In de volgende lijst bekijk jij een aantal meest gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €105 tot €200. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Meterik vegelijken. Hieronder vind jij de doorsnee gas-licht kosten voor diverse soorten woningen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Meterik. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Horst aan de Maas.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €120,25 €132 €141,75
Tussenwoning €108,25 €139 €154 €162,75
Hoekwoning €129,25 €151,75 €168 €179,5
2 onder 1 kap €146,25 €169 €181,75 €191,5
Landhuis €178,75 €198,75 €213 €222,25
Gemiddeld €124 €147 €160,25 €168,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Meterik? Of je nu klant bent bij Fenor en Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand zie je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Nefit, AWB, Vaillant of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij moeiteloos door gebruik van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Op dit moment zijn er aantrekkelijke verantwoorde producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld warmtepomp, warmtenet, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In ons land vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is het beste? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Een-West vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval vlug de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij bekijkt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer hiervoor als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Sommige huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het eindcijfer en actuele beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Meterik.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bekijk eerst de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Meterik kan binnen no-time via de pc. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn een stuk gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan sterk oplopen wanneer je meer gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Westerhoven afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Meterik? Doe dit door te kiezen voor milieuvriendelijke systemen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Meterik vergelijken Snel een elektra & gas abonnement afsluiten en aanvragen