Gas en licht vergelijken Een-West Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energienota. Om die reden is het slim om te zien welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Een-West vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens detecteer je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Een-West [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de allerbelangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels één verzamel contract. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Noordenveld (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Een-West kan gelukkig wel bij één aanbieder. Op basis van gaslichtafsluiten.nl vind je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Engie aanbieding).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Een-West.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent? In de volgende lijst vind je de kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen behoorlijk per huishouden. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €90 – €225. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Een-West vegelijken. Via de volgende tabel tref je de gemiddelde gas-licht kosten voor populaire soorten huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Een-West. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Noordenveld.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €120,75 €131,75 €140,75
Tussenwoning €108,5 €140,75 €152,5 €163
Hoekwoning €131,25 €149,5 €166,5 €177,5
2 onder 1 kap €145 €169,5 €183,75 €191,5
Villa €178,25 €199,5 €212,25 €224
Doorsnee €121,25 €146,75 €161 €168,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen is zo’n storing binnen enkele uren weggewerkt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Een-West? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina tref jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “de oven efficiënt gebruiken ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Atag, Nefit, AWB of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit moeiteloos middels onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig vind je veel groene energiebronnen die goedkoop verwarmen. Zoals pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Holland zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Wanroij vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan moeiteloos de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je bekijkt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan zeker als bron “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten met onder andere zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste reviews

Enkele mensen kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is wenselijk. Om hier achter te komen raadpleeg je het klantcijfer en recentelijke beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Een-West.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer daarom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Een-West is direct door het internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn regelmatig scherper dan die voor consumenten. De korting kan hoger worden wanneer je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een deel van je privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Odiliapeel afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemers maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Een-West is ook mogelijk door te investeren in “groene” energiebronnen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Een-West vergelijken Direct een licht en gas abonnement afsluiten + aanvragen