Gas en licht vergelijken Odiliapeel Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierdoor loont het om te controleren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Odiliapeel vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus energieverbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Odiliapeel [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest onmisbare voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet middels een totaal abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Uden (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Odiliapeel kan gelukkig wel bij één aanbieder. Via de vergelijker zie je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Volg het advies van onze experts (of lees verder over korting bij DELTA).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, grijs, groen, zon, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Odiliapeel.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ben je al bekend met Essent, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl? Hierna tref je een aantal veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten wisselen behoorlijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €80 – €160. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Odiliapeel vegelijken. Hieronder ontdek je de doorsnee prijzen voor diverse type huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Odiliapeel. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Uden.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €123,25 €132,5 €140,25
Tussenwoning €108 €140,25 €154 €164,5
Hoekwoning €131,5 €150,75 €169 €176,5
2 onder 1 kap €146 €168,25 €181,75 €192
Vrijstaand €178,25 €198 €213,75 €223,25
Modaal €122 €144,75 €160,75 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Westland Infra). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Odiliapeel? Het maakt niet uit of je zit bij Fenor en Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Hieronder vind je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Plaats je boiler, geiser of ketel op een zo strategisch mogelijke plek.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, AWB, Nefit of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit eenvoudig door gebruik te maken van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Op dit moment bestaan er veel “groene” installaties die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Graauw vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan probleemloos de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je treft direct de goedkoopste aanbieder (werkzaam in Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan het filter “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten met bronnen als groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende waardering

Veel consumenten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is onmisbaar. Hiervoor lees je het klantcijfer en recentelijke reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Odiliapeel.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer daarom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Odiliapeel kan ogenblikkelijk in een online omgeving. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn vaak lager dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen flink oplopen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik mag je aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Zwartemeer afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Odiliapeel? Dat kan door een belang te nemen in milieuvriendelijke systemen zoals infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Zodoende draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Odiliapeel vergelijken A la minute een licht & gas abonnement afsluiten en aanvragen