Gas en licht vergelijken Zwartemeer Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Daarom is het verstandig om te zien welke energieaanbieder voor jou voordelig is. À la minute gas en licht leveranciers in Zwartemeer vergelijken? Vul jouw locatie + verbruik in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kan je vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarna detecteer je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zwartemeer [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de regio Emmen (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Zwartemeer is gewoon mogelijk bij één leverancier. Door middel van de energievergelijker vind je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over stroom en gas van Allure Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (grijs, zon, groen uit EU, groen uit NL, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Zwartemeer.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is gepast bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE? Hieronder detecteer je actuele veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren nogal per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €115 en €205. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Zwartemeer vegelijken. Onderstaand vind jij de modale kosten voor populaire woningtypes en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Zwartemeer. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema tref jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Emmen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €122,75 €132,75 €140,75
Tussenwoning €106,25 €139,25 €152,5 €164,75
Hoekwoning €132 €150,25 €166,75 €177,5
2 onder 1 kap €144,25 €168,25 €184,25 €194,5
Bungalow €179,25 €199,5 €214,75 €224
Standaard €124,5 €146 €160,75 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (als. Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Meestal is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Zwartemeer? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON of Vandebron: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand ontdek je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “de verwarming omlaag doen ” en “Let op het verbruik van energie als je een (nieuwe) vriezer koopt.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, AWB, Remeha, Vaillant of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Bestel een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je snel op basis van onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Vandaag de dag kan je profiteren van diverse verantwoorde oplossingen die goedkoop verwarmen. Neem nou warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Puth vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan snel de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je achterhaalt zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende waardering

Enkele consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om hier achter te komen raadpleeg je de totale beoordeling en betrouwbare meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Zwartemeer.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer altijd de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zwartemeer kan snel in een online omgeving. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn soms goedkoperdan de particuliere tarieven. Het voordeel kan flink oplopen op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Hulshorst afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Zwartemeer gebeurt ook door een belang te nemen in milieuvriendelijke installaties zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zo draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Zwartemeer vergelijken Gemakkelijk een gas & stroom contract aanvragen en afsluiten