Gas en licht vergelijken Puth Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het verstookte gas zie je terug in jouw energienota. Hierom is het geen gek idee om te analyseren welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Puth vergelijken? Voer je adres en ook geschatte verbruik in. Via deze website kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Puth [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest essentiële aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. één verzamel contract. Het water sluit je af via de betreffende leverancier werkzaam rondom Schinnen (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Puth doen de meesten bij één partij. Aan de hand van de vergelijker tref je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over energie-aanbieder Vrijopnaam).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, wind, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Puth.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice of ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Oxxio? Hieronder ontdek je diverse veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen enorm per gezin. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €85 en €175. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Puth vegelijken. In de tabel zie je de nominale kosten voor veel voorkomende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Puth. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder zie je het verwachte energieverbruik in de regio Schinnen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €120,25 €131,5 €142,75
Tussenwoning €107,5 €140,25 €155,5 €164,75
Hoekwoning €132,25 €152,5 €167,75 €177,25
2 onder 1 kap €147,25 €169,75 €181,25 €192,75
Vrijstaand €177 €198,5 €213,5 €222,25
Modaal €122,75 €146,25 €160,75 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (o.a. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk zijn stroomproblemen binnen een paar minuten opgelost. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Puth? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON of HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand vind jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “nemen van ledverlichting ” en “Elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Vaillant, Intergas, AWB of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit eenvoudig door het toepassen van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van aantrekkelijke groene energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In ons land heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Hoek van Holland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan gemakkelijk de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij bekijkt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Limburg) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten van gas en stroom op basis van bronnen als groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Hoogste ratings

Opvallend veel Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om dit te weten te komen check je de gemiddelde cijfers en recente recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Puth.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer dus de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Puth kan nu door het internet. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd goedkoperdan de particuliere tarieven. De compensatie kan sterk oplopen in het geval je veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Bennekom afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Puth gebeurt ook door een belang te nemen in groene energiebronnen zoals pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Puth vergelijken Gemakkelijk een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten