Gas en licht vergelijken Hoek van Holland Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gasverbruik zie je terug in de energiekosten. Hierdoor is het slim om te achterhalen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Hoek van Holland vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus geschatte verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hoek van Holland [Update september 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest fundamentele aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Rotterdam (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Hoek van Holland is gewoon mogelijk bij één leverancier. Door gebruik te maken van de vergelijker bekijk je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk NLE vergelijken).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Klik op de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Hoek van Holland.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom regel je via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is afdoende bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten september 2023

Ben je al bekend met Essent, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? Onderstaand achterhaal je diverse veel bestelde pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen flink per woning. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €80 – €240. Meteen jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Hoek van Holland vegelijken. Hierna tref je de nominale prijzen voor veel voorkomende type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Hoek van Holland. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Rotterdam.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €122 €131 €142,75
Tussenwoning €106,75 €140,25 €154 €162,75
Hoekwoning €129,75 €149,25 €169 €179,5
2 onder 1 kap €145,25 €169 €182,5 €192
Villa €177 €199 €213,75 €223,25
Modaal €123 €145,75 €159,75 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Meestal zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Hoek van Holland? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en/of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening verminderen kan op verschillende manieren. Op deze website tref jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “apparaten uitschakelen ” en “Laat je eten eerst koud worden voordat je het in de koelkast zet.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Remeha, AWB, Intergas of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit moeiteloos middels onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment bestaan er veel milieuvriendelijke energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. warmtenet, warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij is het beste? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Baarle-Nassau vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan onmiddellijk de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt vlug de goedkoopste leverancier (uit Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van o.a. groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Goede recensies

Opvallend veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en betrouwbare meningen van klanten voor energiebedrijven Hoek van Holland.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hoek van Holland werkt moeiteloos door het internet. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd betaalbaarder dan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Sint Geertruid afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer zakelijke gebruikers kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Hoek van Holland kan natuurlijk door te kiezen voor verantwoorde producten zoals pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie van het gas afgaan. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zodoende draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Hoek van Holland vergelijken Direct een elektra & gas abonnement aanvragen en afsluiten