Gas en licht vergelijken Sint Geertruid Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas kom je weer tegen in jouw energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Sint Geertruid vergelijken? Geef je woongegevens + verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna zie je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sint Geertruid [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest fundamentele aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Eijsden-Margraten (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Sint Geertruid kan gemakkelijk bij één maatschappij. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk contract Huismerk Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, wind, co2 gecompenseerd, zon, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Sint Geertruid.

Nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Eneco, Essent, NLE, Vattenfall of Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? Hieronder bekijk jij actuele kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen behoorlijk per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €80 – €230. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Sint Geertruid vegelijken. In het schema hieronder bekijk je de modale prijzen voor diverse klasse woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Sint Geertruid. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Eijsden-Margraten.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €122 €130,75 €142,5
Tussenwoning €107,5 €139,5 €152,25 €165,25
Hoekwoning €131,25 €151 €167,75 €177,5
2 onder 1 kap €147,5 €168 €183,75 €192,5
Vrijstaand €177,25 €198,5 €215,25 €224
Modaal €123,25 €144,75 €160,75 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Sint Geertruid? Dit is niet afhankelijk van Energieflex of NLE: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota reduceren kan op verschillende manieren. Op deze website vind jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “niet alle radiatoren open zetten ” en “Een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Remeha, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij binnen no-time door gebruik te maken van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is een kostbaar proces. Vandaag de dag zijn er diverse groene installaties die goedkoop verwarmen. Bijv. biomassaketel, infraroodpanelen, zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Krabbendijke vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan gemakkelijk de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij bekijkt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van onder andere zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Enkele contractanten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen kijk je naar de gemiddelde cijfers en recentelijke reviews van afnemers voor energiebedrijven Sint Geertruid.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer altijd de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sint Geertruid kan zonder problemen door het internet. Er zijn flink wat B2B contracten. De prijzen zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn een stuk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan flink oplopen zodra je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in De Bult afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Sint Geertruid? Dat kan door geld te steken in milieuvriendelijke systemen als biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Sint Geertruid vergelijken Direct een elektra en gas abonnement aanvragen & afsluiten