Gas en licht vergelijken De Bult Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gasverbruik drukt zwaar op de energienota. Om die reden is het goed om te vergelijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in De Bult vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kun je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Bult [Update oktober 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier uit de omgeving Steenwijkerland (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in De Bult is gewoon mogelijk bij één maatschappij. D.m.v. de energievergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over Greenchoice contract afsluiten).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Overijssel).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, zon, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor oktober 2023.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit De Bult.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom registreer je bij MijnAansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten oktober 2023

Ken jij Essent, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Greenchoice of Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl? Onderstaand tref je een aantal veel bestelde pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €95 – €230. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen De Bult vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je geschatte energiekosten voor veel voorkomende soorten huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in De Bult. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder vind je het verwachte energieverbruik in de regio Steenwijkerland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €122,25 €132 €141
Tussenwoning €107 €141,25 €153,5 €164,75
Hoekwoning €132,25 €152,25 €167,25 €178,75
2 onder 1 kap €145 €170,5 €183,5 €191,5
Vrijstaand €177,75 €199,25 €214 €223
Gemiddeld €124,25 €146,5 €158,25 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie is zo’n storing in no-time gefixt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in De Bult? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON en/of Innova Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze website vind jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Geen open haard gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Remeha, Vaillant, AWB of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je vlug middels onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Op dit moment kan je profiteren van veel verantwoorde producten die veel minder stroom gebruiken. Zoals warmtenet, biomassaketel, warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Holland heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Tubbergen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je detecteert probleemloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Overijssel) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan zeker als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom met onder andere groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Beste recensies

Sommige Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en transparantie zijn belangrijk. Om hier achter te komen kijk je naar het cijfer en recentelijke comments van afnemers voor energiebedrijven De Bult.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer eerst jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Bult kan meteen via de pc. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn een stuk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan hoger worden zodra je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van het privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Moddergat afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in De Bult kan natuurlijk door te beleggen in duurzame producten zoals pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten De Bult vergelijken A la minute een stroom en gas abonnement aanvragen & afsluiten