Gas en licht vergelijken Moddergat Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas drukt zwaar op je energierekening. Vandaar is het slim om te checken welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Moddergat vergelijken? Vul postcode + huisnummer en geschatte verbruik in. Aan de hand van deze website kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Moddergat [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest vitale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Dongeradeel (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Moddergat kan gemakkelijk bij één bedrijf. Door gebruik te maken van de vergelijker bekijk jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energie van Energiedirect.nl).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen, zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Moddergat.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij Pure Energie, NLE, Eneco, Essent, Vattenfall of Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? Hieronder vind jij actuele veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanzienlijk per huis. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €120 tot €175. Meteen de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Moddergat vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij aannemelijke tarieven voor enkele klasse woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Moddergat. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €120,25 €130,75 €142
Tussenwoning €108,5 €140,75 €153,75 €163
Hoekwoning €132 €149,25 €166,5 €179,5
2 onder 1 kap €145,25 €170,25 €184 €191,75
Bungalow €178,25 €199 €212,5 €223
Gemiddeld €122,75 €144,25 €160,25 €169,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter komt dit door de netbeheerder (denk aan Liander). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen in no-time verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Moddergat? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie en/of Vandebron: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Bijgaand ontdek je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Een HR-ketel gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Remeha, AWB, Nefit, Vaillant of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit vlug d.m.v. onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Op dit moment kun jij gebruik maken van aantrekkelijke duurzame oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Eldersloo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan onmiddellijk de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt onmiddellijk de goedkoopste maatschappij (actief in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van bronnen als groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste waardering

Steeds meer huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en transparantie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen lees je het eindcijfer en recente comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Moddergat.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check hierom de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele details inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Moddergat kan gemakkelijk via de pc. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn soms voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan sterk oplopen zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een deel van eigen privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Wierum afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer ondernemers gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Moddergat gebeurt ook door een belang te nemen in verantwoorde systemen zoals biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Moddergat vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten