Gas en licht vergelijken Graauw Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas dat je verstookt zie je terug in je energierekening. Daarom is het goed om te achterhalen welke energieleverancier voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Graauw vergelijken? Voer je adres + verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van deze website kan jij direct de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Graauw [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de basis voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een alles-in-één pakket. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Hulst (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Graauw is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Westland Infra actietarief).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, wind, groen, zon, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Graauw.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom volstaat bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Vattenfall, NLE, Greenchoice, Essent, Eneco of ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl? In de opsomming achterhaal jij onze veel gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De kosten variëren aanzienlijk per gezin. De maandelijkse energielasten varieert tussen €115 – €175. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat kan via de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Graauw vegelijken. Hieronder achterhaal je mogelijke kosten voor diverse klasse woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Graauw. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Hulst.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €120,25 €132,75 €141,25
Tussenwoning €106,5 €141,25 €154,75 €163,75
Hoekwoning €132 €149,75 €166,5 €177,25
2 onder 1 kap €146 €169,75 €181,5 €192,5
Bungalow €177,25 €199,25 €215 €223,25
Modaal €123,25 €145 €161 €169,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren verholpen. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Graauw? Dit is niet afhankelijk van E.ON of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “een efficiënte douchekop kopen ” en “Je vriezer waterpas zetten.” Of koop een HR-ketel van Atag, AWB, Nefit, Intergas of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Selecteer een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat regel je direct met onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Vandaag de dag is er keuzen uit interessante verantwoorde systemen waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Zeewolde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan vlug de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij spot eenvoudig de goedkoopste leverancier (die werken in Zeeland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer daarvoor de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende reviews

Steeds meer huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Daarvoor kijk je naar het cijfer en de laatste beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Graauw.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer daarom de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Graauw werkt moeiteloos in een online omgeving. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn een stuk goedkoperdan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen hoger worden in het geval je veel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Puth afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: bedrijven zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Graauw is ook mogelijk door te gaan voor duurzame energiebronnen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Graauw vergelijken Simpel een stroom & gas contract afsluiten + aanvragen