Gas en licht vergelijken Uithuizen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energierekening. Daarom is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Uithuizen vergelijken? Geef je woongegevens en energieverbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kan jij direct de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Uithuizen [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf werkzaam rondom Eemsmond (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Uithuizen doe je wel bij één bedrijf. Met behulp van de gaslicht-vergelijker achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over goedkope tarieven Powerpeers).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, grijs, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Uithuizen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is passend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice of ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent? Hierna vind jij de populaire energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €110 tot €225. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Uithuizen vegelijken. Onderstaand bekijk je de modale prijzen voor verschillende type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Uithuizen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel vind jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Eemsmond.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €122,75 €131,5 €142,5
Tussenwoning €106,5 €139,75 €154,25 €164,5
Hoekwoning €130 €151 €166,5 €176,25
2 onder 1 kap €145,5 €167,75 €183 €193,75
Villa €179,25 €197,25 €214,25 €224,25
Doorsnee €123,5 €144,75 €160 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (als. Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren verholpen. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Uithuizen? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en/of Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder tref jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Zorg dat de was die je strijkt niet te droog wordt.” Of koop een HR-ketel van Remeha, AWB, Nefit, Atag of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij eenvoudig door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage is er keuzen uit velerlei duurzame energiebronnen die op lage kosten draaien. Neem nou zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Wil jij graag een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Menaam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan zonder problemen de scherpste maatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij achterhaald gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem hiervoor als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Hoogste ratings

Meer en meer mensen kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en transparantie zijn belangrijk. Hiervoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en nieuwe recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Uithuizen.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Inspecteer eerst de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Uithuizen kan à la minute via internet. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn aanzienlijk scherper vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen flink oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Enspijk afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Uithuizen? Dat kan door een belang te nemen in “groene” oplossingen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Uithuizen vergelijken Nu een stroom & gas contract aanvragen en afsluiten