Gas en licht vergelijken Enspijk Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas dat je verstookt zie je terug in de energienota. Vandaar is het goed om te bekijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Enspijk vergelijken? Geef je woongegevens & energieverbruik in. Geholpen door deze website kun jij snel de kosten van gas licht berekenen. Hierna ontdek je vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Enspijk [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één compleet abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Geldermalsen (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Enspijk is gewoon mogelijk bij één leverancier. Geholpen door de gaslicht-vergelijker tref je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Oxxio korting).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, grijs, zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Enspijk.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Vattenfall, Essent, Eneco, NLE of Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand vind jij de huidige kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen wel per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €90 en €185. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Enspijk vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij aannemelijke tarieven voor populaire woningtypes en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Enspijk. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna zie je het verwachte energieverbruik in de regio Geldermalsen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €122,75 €132 €141,25
Tussenwoning €107 €141,5 €153 €163
Hoekwoning €131,75 €152,25 €167,5 €177,5
2 onder 1 kap €146,25 €168,5 €182 €192,5
Bungalow €178 €199 €214 €222,5
Standaard €122,25 €147,25 €160,5 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Enspijk? Het maakt niet uit of je zit bij Essent en Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “niet alle radiatoren open zetten ” en “Stekkerdozen gebruiken waarmee je veel apparaten in één keer kunt uitschakelen.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Nefit, Vaillant, AWB of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij moeiteloos door het toepassen van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is een kostbaar proces. Heden ten dage vind je allerlei duurzame installaties waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is het beste? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Westendorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij doorzoekt vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer hiervoor als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van o.a. zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Hoogste beoordeling

Sommige Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om dit te weten te komen raadpleeg je het eindcijfer en recente beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Enspijk.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Bekijk dus de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Enspijk gaat ogenblikkelijk door het internet. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig lager dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan flink oplopen in het geval je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Oosterland afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Enspijk gebeurt ook door een belang te nemen in duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Enspijk vergelijken Zonder moeite een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten