Gas en licht vergelijken Tijnje Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas beïnvloedt de energienota. Daarom is het goed om te zien welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Tijnje vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind jij direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tijnje [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de basis voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de regio Opsterland (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Tijnje kan gemakkelijk bij één organisatie. Geholpen door de vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over elektriciteit van MAIN Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Tijnje.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket voldoet bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Essent, NLE of Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie? Hieronder achterhaal je actuele populaire energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren flink per woning. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €105 en €155. Snel jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Tijnje vegelijken. In het schema hieronder zie je de gemiddelde kosten voor verschillende woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Tijnje. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Opsterland.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €120,25 €133,25 €140,25
Tussenwoning €107,75 €138,5 €154,75 €164,75
Hoekwoning €132,5 €149,75 €168,5 €177,5
2 onder 1 kap €145 €170,5 €181,75 €194,25
Landhuis €178,75 €197,25 €213,25 €222,25
Modaal €122,25 €146,75 €161,5 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Door de bank genomen is een stroomprobleem in enkele ogenblikken weggewerkt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Tijnje? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond en Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand ontdek je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “het gebruik van lichtdimmers ” en “Maak van je koelkast geen iglo.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je vlug aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage is er keuzen uit aantrekkelijke duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld warmtenet, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Wil jij graag uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Makkinga vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan meteen de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet vlug de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem hiervoor de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van o.a. windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Goede recensies

Enkele Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is wenselijk. Daarvoor lees je de totale beoordeling en betrouwbare meningen van afnemers voor energiebedrijven Tijnje.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer hierom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tijnje werkt nu via internet. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn vaak goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De bonus kan flink oplopen in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Eesergroen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Tijnje gebeurt ook door te kiezen voor milieuvriendelijke installaties zoals pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Tijnje vergelijken Vandaag nog een elektra & gas abonnement afsluiten en aanvragen