Gas en licht vergelijken Eesergroen Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energiekosten. Daarom is het geen gek idee om te zien welke energieleverancier voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Eesergroen vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. Middels gaslichtafsluiten.nl kun je nu de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je nu de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eesergroen [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest elementaire aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Borger-Odoorn (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Eesergroen kan gemakkelijk bij één partij. Dankzij de gaslicht-vergelijker vind je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek Leon Zeewolde aanbieding).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs, zon, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Eesergroen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is afdoende bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Vattenfall, Essent, Eneco, NLE, Pure Energie of Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE? In de kolommen hierna zie je actuele meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per woning. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €115 – €205. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Eesergroen vegelijken. In het schema hieronder achterhaal jij de doorsnee energiekosten voor veel voorkomende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Eesergroen. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €121,5 €131,5 €141,5
Tussenwoning €106,75 €141,25 €152,75 €162,75
Hoekwoning €129,75 €151,5 €169,25 €179
2 onder 1 kap €147,25 €170 €182,75 €194
Bungalow €177,5 €198,25 €215,25 €221,25
Standaard €122,5 €145,75 €160 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (als. Stedin). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. In de regel zijn stroomproblemen binnen een paar minuten gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Eesergroen? Het maakt niet uit of je zit bij Energiedirect.nl en/of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze pagina ontdek je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “let op het energielabel ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Intergas of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je eenvoudig met onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Vandaag de dag is er keuzen uit aantrekkelijke groene producten die goedkoop verwarmen. Zoals warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

Op dit moment heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Warfhuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan eenvoudig de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert vlug de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Drenthe) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bijv. groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste klantervaring

Enkele woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je de totale beoordeling en recente reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Eesergroen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Check als eerste jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eesergroen kan onmiddellijk online. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn een stuk goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De bonus kan flink oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van eigen privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Offingawier afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Eesergroen? Dat kan door te beleggen in groene energiebronnen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Zodoende draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Eesergroen vergelijken A la minute een gas en stroom abonnement aanvragen & afsluiten