Gas en licht vergelijken Offingawier Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energiekosten. Daarom is het verstandig om te controleren welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Offingawier vergelijken? Vul jouw locatie en ook energieverbruik in. Via onze tool kun jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Offingawier [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest elementaire voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Offingawier doe je wel bij één partij. Middels de energievergelijker bekijk je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk korting bij Fenor).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, wind, groen uit EU, zon, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Offingawier.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is passend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Eneco, Essent, Pure Energie, NLE, Greenchoice of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl? Hierna vind jij diverse vaak gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €115 tot €175. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Offingawier vegelijken. Onderstaand tref jij de nominale tarieven voor enkele soorten huizen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Offingawier. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder vind jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122 €132,75 €142
Tussenwoning €107 €138,5 €153 €165,5
Hoekwoning €132,25 €152,25 €168 €176,75
2 onder 1 kap €144,75 €168 €182,5 €193,5
Bungalow €178,5 €198,75 €215 €224
Modaal €121,25 €144,25 €160,5 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (zoals Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is zo’n storing in enkele ogenblikken verholpen. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Offingawier? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie of Pure Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder bekijk je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “wassen op 30 graden ” en “Hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Remeha, Nefit of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit à la minute via onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op dit moment is er keuzen uit veel groene energiebronnen die goedkoop verwarmen. Onder andere warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Nederland werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Greonterp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval probleemloos de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt nu de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem daarvoor de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste recensies

Enkele huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om hier achter te komen raadpleeg je het klantcijfer en nieuwe reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Offingawier.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer eerst het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Offingawier werkt simpelweg via internet. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn vaak goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen groter worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Zwinderen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal bedrijven gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Offingawier gebeurt ook door een belang te nemen in milieuvriendelijke systemen zoals infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Offingawier vergelijken Vandaag nog een elektra en gas abonnement afsluiten en aanvragen